Sojčin zapisník

Soutěž fotoklubů TMO 2010 - 2011

18.6.2011
Dostal jsem několik mejlíků a zpráv od přátel, kolegů a známých, s přáním o nějaké podrobnosti z této akce Cartier Replica Watches US a s výčitkami, že je tajím... ;) Nechci tedy aby to vypadalo jako nějaká neúcta ke zúčastněným, zde je tedy pár postřehů. Jednalo se o 41. ročník soutěžě českých fotoklubů s Cheap Cartier Replica názvem "Turnovský mapový okruh" a pořádal jej rakovnický fotoklub Amfora.

V tomto Best Cartier Replica Watches ročníku se tradičně sešly krásné fotografie všemožných žánrů od autorů z mnoha koutů republiky. Téměř rok Cheap IWC Replica tradičně probíhalo www.moawatches.com Duons sale, top quality and 100% same as the original. jejich vzájemné hodnocení a v konečném "zúčtování" se podařilo na ví tězství dosáhnout fotoklubu FHFB Jilemnice, Cheap Rolex Replica kde mě před časem vzala parta prima lidí mezi sebe...

 

 

 
 
 
 

Setkání fotografů a vyhodnocení soutěže proběhlo 11.6. v Rakovníku. Následovalo občerstvení a kulturní program s návštěvou botanickéCheap Replica Watches zahrady a železničního muzea. Organizátorům náleží velký dík ! 

Vše se odehrávalo v duchu pohody,www.weightwatchcenter.com dobré nálady a vzájemného porozumění stejně Cheap Breitling Replica"postižených" lidí... ;)

 

 

 

Pár obrázků ze setkání...

Snad Breitling Replica Watchesse nikdo neurazíže jsem se některým díval i "pod ruce"... ? :)   Je tu iDuons sale, top quality and 100% same as the original. www.dobreitling.com několik obrázků od kolegů ( jméno autora se u nich zobrazí po najetí myší na fotku )...

 

 

Foto : p. Pilař, Turnov
 
LV
 
LV
 
Foto : Šárka Svobodová
 
LV
 
Foto : Šárka Svobodová
 
Foto : Šárka Svobodová
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 
LV
 

 

 

 

 

 

PS : i na mě se tam usmálo štěstí... ;)  Z toho, že se moje obrázky líbily mám upřímnou radost a vážím si toho ! 

 

  

 

 

 

 

Komentáře

jméno
email
www
GUESTBOOK_CHECKCODE2:
Opište prosím kontrolní kód:
Honza email: veber.jan@gmail.com
21.01.2012 (13:56)

Ahoj Libore

Když mi nedávno říkali lidi z fotoklubu z Domažlic, že jsme spolu soutěžili v mapovém okruhu, myslel jsem si, že je to nějaká legrace nebo špatný vtip, ale teď tady na to koukám a upřímně k hatricku (jak krásně české) blahopřeju!Tak třeba zase napřesrok ;-)!

Honza

Šárka Svobodová email: sarcina@seznam.cz  www
19.06.2011 (20:57)

No to je dostLaughing super že jsi to sem dal:-)

a jsem ráda že jsem Ti mohla přispět pár fotečkama;-)

opět a znovu velké gratulace:-)

pa Šárka

 Libor Votoček